6 Eylül 2011 Salı

İddaa'dan yeni oyun " Karşılıklı gol var/yok " nedir ? nasıl oynanır ? (English narration )


Gol Var Yok
Bu oyun, futbol karşılaşmasında her iki takımın müsabaka içerisinde "Karşılıklı Gol Atıp Atamayacağı" üzerine dayanır.



“Karşılıklı Gol Var/Karşılıklı Gol Yok” oyununda, bir futbol karşılaşmasında her iki takımın da gol atacağını “Karşılıklı Gol Var” ya da iki takımdan en az birinin gol atamayacağını “Karşılıklı Gol Yok” tahmin etmesi istenir. 


Örneğin;


- "KARŞILIKLI GOL YOK" seçeneğinin kazanması için; A ve B takımlarının karşılaşmasında, A ya da B takımlarından ikisinin de gol atamaması ya da sadece birinin gol atması durumu gerçekleşmelidir. (0-0 ; 1-0 ; 2-0; 0-1 ; 0-2 vb. sonuçlar KARŞILIKLI GOL YOK oyununun kazanması demektir.)


- "KARŞILIKLI GOL VAR" seçeneğinin kazanması için; A ve B takımlarının karşılaşmasında, A ve B takımlarından ikisinin de gol atma durumu gerçekleşmelidir. (1-1 ; 2-1 ; 5-1; 1-3 ; 2-2 vb. sonuçlar KARŞILIKLI GOL VAR oyununun kazanması demektir.)




In this game, football match in the event of both teams' mutual goals and Atamayacağı"is based on.


"There are mutual Goal / No Goal Challenge" game, both teams will score in a football match, "There are mutual goals," or at least one of the two teams scored atamayacağını"Mutual No Goal" are asked to guess.


For example;


- "MUTUAL GOAL NO" option to win the A and B teams, match, both teams scoredatamaması A or B, or only take place in a goal state. (0-0, 1-0, 2-0, 0-1, 0-2 and so on.Results MUTUAL GOAL NO means to win the game.)


- "MUTUAL GOAL YES" option to win the A and B teams, match, scoring the situationtake place in both A and B side. (1-1, 2-1, 5-1, 1-3; 2-2 and so on. Results HAVEMUTUAL GOAL is to win the game.)

10 yorum:

  1. tmm anladımda nasıl oynandıgını oran faln yok mu peki onu anlayamadım

    YanıtlaSil
  2. Oranlar her hafta yayınlanan iddaa bültenlerinde Karşılıklı Gol Var/Yok kısmında açıklanmaktadır. Her maç için oranlar farklıdır.

    YanıtlaSil
  3. maç 3-0 devam ederken , 3-1 bitmesi sonucunda kg yok mu kazanır,kg var mı ?

    YanıtlaSil
  4. ilk yarı biri attı ikinci yarı biri attı tutarmı .

    YanıtlaSil
  5. diyelim bi maça kg var dedik diğer ms yada İY dolmak zounlumu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır Miraç Bey doldurmak zorunda değilsiniz

      Sil
  6. uzatmalarda dahil midir? kg var yada kg yoka

    YanıtlaSil